Info vedr. Hundested Kunstforenings tegnecafe

Hundested Kunstforening har oprettet en tegnecafe som tilbud for kunstforenings medlemmer.........

Tegneformidagene finder som udgangspunkt sted i Annekset ved siden af Fyrgården.

Rummet i Annekset er lyst og indbydende også til tegning og skaber en smuk ramme om vores hyggelige samvær omkring tegneriet.

Udsigten til Kattegat er vidunderlig.

Fra tid til anden går ud på byens "rigtige" cafeer og andre inspirerende lokaliteter for at slå vores streger.

Deltagerne befinder sig på alle niveauer.

Motiverne vi benytter kan være os selv som på skift sidder model i opfindsomme opstillinger eller medbragte objekter,  opstillet som stilleben.

Engang imellem bestiller vi en proffesionel croquismodel.

Der er ingen organiseret undervisning. Koncentrationen er dyb og vi støtter og hjælper hinanden i en positiv atmosfære.

Tegnegrej medbringer vi selv efter behov.

Kaffepause, hvor vi på skift medbringer brød og kaffe/te.

Gratis deltagelse for kunstforeningens medlemmer.

Kontakt venligst Lisbeth Jørnvil 51291390/lisbethjoernvil@gmail.com

| Svar

Nyeste kommentarer

25.10 | 13:24

Hej, jeg har meldt mig til julemarkedet, men kan kun komme lørdag den 12.
Er det ok?
Samantha Lee

10.08 | 11:35

Hej hvorfor har i ikke en indmeldelsesblanket her på siden?
jeg vil gerne give et medlemskab i gave

06.04 | 10:21

Hej

Jeg er i forvejen medlem. Kan jeg få ændret mit medlemskab til par, hvis jeg betaler differencen?
Mbh
Henryk

29.01 | 08:08

Jeg kan se på min betaling til jer, (mobile pay 14.11.21) at jeg har oplyst forkert e-mail, så derfor kommer den her.
rie.lykkep@gmail.com
Rie